Експерти за рушење, бушење, ископи и бетонски работи

 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 
 
 

Рушење и бушење на бетон

 

 
 
rushenje
 
 
 
 

Ископ за кабли за струја и за оптика

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Поставувње на базни станици

 

 
 
rushenje
 
 
 
 

Поставување на Канделабри

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тука сме за Вас

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Нашите услуги вклучуваат кршење, рушење, демолирање, бушење и сечење бетон, уредување и реновирање. Меѓу другото, работиме и со нискоградби, бекатон производи и градежни машини.
 
 
 
 
 
 
 

Проекти